CHIP – ianuarie 1999             roDactilo este categoric un produs care isi atinge tinta, daca este folosit in modul recomnadat si de catre producator, recomandare realizata evident pe baza unor studii profesioniste.”

Easy PC – nr. 23/2000             “Procesorul de texte este unul dintre cele mai folosite programe. Iar tastarea cu 10 degete a devenit o abilitate absolut necesara in era informationala... roDactilo este singurul curs multimedia de dactilografie in limba romana cu ajutorul caruia se poate ajunge la o viteza minima de tastare de 180 caractere/minut.”

Liceul Economic Buzau
“In scoala noastra roDactilo a fost folosit de peste 100 de elevi si cadre didactice si il recomand cu caldura retelei de invatamant” – prof. Dinu Neculai Corneliu

S.C. Electro Daniela Impex SRLCluj Napoca
“Mi-a facut o deosebita placere sa lucrez cu acest program si m-a ajutat foarte mult” – Monica Comanescu – asistent manager

Centrul de pregatire a personalului din industrie
“Nota acordata acestui produs este 10!” – dir. Ilinca Ilie.

Ministerul Educatiei Nationale – Serviciul Mijloace de Invatamant “Se avizeaza cu Procesul Verbal 1236/aprilie 1999 produsul roDactilo – software pentru invatarea tastarii rapide si corecte pentru utilizarea in procesul de invatamant”

SPRiNT SRL
“…consideram produsul
roDactilo foarte util si dorim sa-l folosim pentru perfectionarea Óntregului personal. De asemenea, dorim sa-l instalam pe calculatoarele SPRiNT comercializate.”

Copyright (c) SOFTWIN SRL, 2000.
Toate drepturile rezervate.