Sa nu uitam ca suntem in secolul XXI! Chiar credeti ca nu veti fi “sclavul” PC-ului?

In aceasta noua era informationala, care combina calculatoare super-rapide cu linii de comunicatii, toti utilizatorii de PC-uri au nevoie sa tasteze rapid, folosindu-si toate degetele. Au trecut vremurile cand era suficient sa stiti cum se face un clic pe un buton de mouse!

Este surprinzator faptul ca toata lumea investeste in calculatoare si software cat mai puternice fara insa a face un minim efort de a deveni ei insisi mai performanti. Utilizatorii ineficienti ai tastaturii nu pot beneficia de cea mai importanta caracteristica a PC-urilor - VITEZA de raspuns!

Veti realiza cat de necesar este sa tastati rapid cand veti fi in criza de timp sa va finalizati rapoartele sau proiectele, in timpul conversatiilor on-line pe IRC sau cand aveti de raspuns rapid la un e-mail. Tastarea cu doua degete conduce la aglomerarea laboratoarelor, a birourilor sau a calculatorului de acasa, supra-incarcarea traficului pe Net si, implicit la cresterea substantiala a facturii telefonice.

Chiar daca aveti nevoie de calculator la servici sau pentru a discuta pe Internet, pentru a va face proiectele si rapoartele, roDactilo 2.000 va va ajuta sa va terminati mai repede treaba.

Deprinderea utilizarii calculatorului ar trebui sa demareze cu invatarea tastarii prin metoda oarba. Chiar daca sunteti un vechi utilizator, nu este timpul pierdut sa deveniti unul eficient!

Cei peste 5000 de utilizatori legali va pot povesti din experienta lor!


Pentru detalii consultati pagina de Caracteristici


(c) SOFTWIN SRL, 2000.
Toate drepturile rezervate.